De RegisterExecuteur 

Voorbereiden nalatenschap 

Komt mijn erfenis bij de juiste persoon terecht? Wie zijn eigenlijk mijn erfgenamen? Hoe voorkom ik dat mijn ex-partner mijn erfenis ontvangt? Hoe kan ik mijn nabestaanden zo goed mogelijk achterlaten?
De RegisterExecuteur helpt u bij het in kaart brengen en het voorbereiden van uw nalatenschap. We kijken naar de juridische en de fiscale kant en leggen alles vast in het "digitale nalatenschapsdossier" Een uniek digitaal dossier waarin alles wordt verzameld wat met uw nalatenschap te maken heeft. Van uw uitvaartwensen tot aan uw testament. 

Afwikkelen nalatenschap 

Als u te maken krijgt met een overlijden in uw omgeving moet er vaak veel geregeld worden met betrekking tot het afwikkelen van de nalatenschap. Dit kan, zeker in een emotionele periode van rouw, erg ingewikkeld zijn.
Nagelaten is een professionele en deskundige partij en kan u helpen met de afwikkeling van de erfenis.
Wij zorgen ervoor dat de erfenis zo goed als mogelijk wordt beheerd en afgewikkeld. Wij houden u constant op de hoogte van alle stappen die we nemen via het unieke "digitale nalatenschapsdossier" zodat u altijd op de hoogte bent. 

Nalatenschaps mediation 

"Ruzie rond de kist" Het komt helaas vaker voor dan u misschien vermoedt. Emoties spelen hoog op tijdens het rouwproces, oud zeer komt naar boven en familievetes uit het verleden steken de kop op. 
Mediation kan in deze gevallen zeer behulpzaam zijn. Een mediator is een neutrale, transparante en onafhankelijke partij. Door middel van mediation probeert Evelien van Elst, RegisterExecuteur en familiemediator, er voor te zorgen dat het gesprek weer op gang komt en conflicten worden opgelost. Dit zorgt voor een vlotte en prettige afwikkeling van de nalatenschap.