Onze dienstverlening  

Voorbereiden nalatenschap 

Komt mijn erfenis bij de juiste persoon terecht? Wie zijn eigenlijk mijn erfgenamen? Hoe voorkom ik dat mijn ex-partner mijn erfenis ontvangt? Hoe kan ik mijn nabestaanden zo goed mogelijk achterlaten? 
Als geristreerd executeur helpen wij u bij het in kaart brengen én het voorbereiden van uw nalatenschap.
We kijken naar de juridische en de fiscale aspecten en leggen alles voor u vast in ons digitale dossier. Ook kunnen we met u meekijken hoe u mogelijk erbelasting kan besparen. 
In ons digitale dossier wordt alles verzameld wat met uw nalatenschap te maken heeft. 

Afwikkelen nalatenschap 

Als u te maken krijgt met een overlijden in uw omgeving moet er vaak veel geregeld worden met betrekking tot het afwikkelen van de nalatenschap. Dit kan erg ingewikkeld zijn,  zeker in een emotionele periode van rouw. 

Na(ge)laten is een professionele en deskundige partij.  Wij helpen met de afwikkeling van de erfenis. 
Wij garanderen een professionele en volledige afwikkeling van alle aspecten van de erfenis en houden u voortdurend op de hoogte van elke stap die wordt genomen. Op deze manier beschikken alle erfgenamen over dezelfde informatie.


Ruzie rond de kist  

"Ruzie rond de kist" het komt helaas vaker voor dan u wellicht denkt. Emoties kunnen hoog op spelen tijdens het rouwproces, oud zeer komt naar boven en familievetes uit het verleden steken de kop op. 
Mediation kan in deze gevallen zeer behulpzaam zijn. Een mediator is een neutrale, transparante en onafhankelijke partij. 
Wij zijn naast executeur ook registermediators, inschreven bij de MfN. Wij zorgen voor het herstellen van communicatie en het oplossen van conflicten. Dit draagt bij aan een soepele en harmonieuze afwikkeling van de nalatenschap.