Executeur en familiemediator Evelien van Elst 

Op een toegankelijke, professionele manier nabestaanden bijstaan tijdens de financiële en emotionele afwikkeling van een nalatenschap. Dat is waar ik voor sta en wat ik graag doe. 


U kunt ervan op aan dat ik altijd eerlijk en transparant ben, geen partij kies voor één van de erfgenamen en voor een vlotte afwikkeling van de nalatenschap zorg.
Naast mijn expertise als nalatenschapsbegeleider, ben ik tevens een ervaren scheidingsmediator bij Scheiden in Utrecht.

Ooit begon ik mijn loopbaan als verzekeringsadviseur. Hier kwam het thema nalatenschap ook al voorbij. Zoals klanten die een stapel verzekeringspapieren kwamen brengen van een overleden dierbare. Voor nabestaanden was het een thema met veel grote vragen. ‘Ik kon toen maar op één gebied helpen; nu kan ik het hele traject begeleiden’. 

Nabestaanden kunnen bijstaan tijdens moeilijke tijden is heel dankbaar, maar soms ook zwaar werk. Stoom afblazen en energie opdoen? Dat doe ik vooral bij concerten.  Lees hier meer over mij als persoon én als executeur. 

Executeur en familiemediator Marieke van Namen 

Als executeur zet ik mij in voor een zorgvuldige, eerlijke en transparante afhandeling van nalatenschappen. Altijd doe ik dit met respect voor de wensen van de overledene en de belangen van de nabestaanden. 

Na het afronden van mijn studie notarieel recht ben ik werkzaam geweest in de financiële sector, waar ik mijn kennis heb uitgebreid en ervaring heb opgedaan met financiële - en verzekeringsvraagstukken. Daarnaast ben ik actief geweest als coach en trainer, waarbij ik mensen heb ondersteund en begeleid in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Naast executeur ben ik ook actief als registermediator (Divortium) waarbij ik mensen begeleid bij alle facetten van een (echt)scheiding.
Als executeur ben ik lid van Novex, de Nederlandse organisatie voor executeurs. 

Al deze ervaringen komen van pas in het werk als executeur. 

Ik begrijp de emotionele, juridische en fiscale uitdagingen rondom een erfenis. Mijn aanpak kenmerkt zich door empathie, transparant en professioneel.